taagly animation

...

...

Jak usunąć obszar roboczy?

Jak usunąć obszar roboczy?

Naucz się kasować obszary robocze. Korzystaj z obszarów roboczych i zarządzaj swoimi projektami.

Jak usunąć obszar roboczy?


Jeżeli chcesz skasować swój obszar roboczy to możesz to zrobić. Pamiętaj, że skasowanie obszaru roboczego skutkuje utraceniem wszystkich danych przypisanych do danego obszaru roboczego tj. użytkownicy, tagi, projekty czy zadania. Jeżeli chcesz usunąć jednak swój obszar roboczy postępuj zgodnie z następującymi punktami:
  1. Kliknij w nazwę swojego aktywnego obszaru roboczego (pierwszy element występujący w menu po lewej stronie).
  2. Znajdź projekt, który chcesz skasować.
  3. W lewym górnym rogu ikony projektu znajduje się koło zębate, które oznacza ustawienia obszaru roboczego. Kliknij w nie.
  4. W oknie ustawień projektu kliknij w ikonę “Usuń ten obszar roboczy”.

Projekt został usunięty.
© 2019 taagly, all rights reserved